Hinnasto

aurinkopaneelien hinta

 

Aurinkopaneelien hinta

Aurinkopaneelien hinnat ovat laskeneet huomattavasti. Juuri siksi aurinkopaneelien asentaminen omalle katolle on nyt ajankohtaista. Esim. Pohjois-Saksassa auringon säteily neliötä kohden on samanlainen kuin Etelä-Suomessa ja Hampurissa aurinkopaneeleita on asennettu lähes jokaiseen taloon.

Parhaimpina kuukausina säästöä sähkölaskussa jopa 50 %. Meillä on tarjolla vain saksalaista laatua joka on suunniteltu suomalaista ilmastoa silmällä pitäen. Kaikissa järjestelmissä on myös akku rajapinta. Alla on esimerkkijärjestelmiä. Toimimme siis maahantuojana, joten meiltä saat aurinkopaneelit + invertterin. Asennuksesta kannattaa pyytää tarjous paikalliselta sähkömieheltä.

Aurinkopaneelit Saksasta

Edustamemme aurinkopaneelit ovat saksalaista korkeaa laatua. Paneelit valmistaa saksalainen QCells. Kyseessä on saksalainen energiayhtiö, joka perustettiin 1999 ja vuonna 2006 yrityksen markkina-arvo oli 2 536 miljoonaa euroa. QCells on ollut Deloitten mukaan Euroopan toiseksi nopein kasvuyritys.

Paneelit ovat yksikiteisiä ja katon kuumentuessa tuotantoteho ei laske. Tuotantotakuu on 25 vuotta, vähintään 85 % teholla. Aurinkopaneelit ovat kooltaan 1670 mm x 1000 mm x 32 mm. Paneelit kiinnitetään alumiinirunkoon vain neljällä ruuvilla. Itse pinta on myös liukas. Lumi siis liukuu pois itsestään, eikä tarvitse lumen poistoa.

Mikä paketti sopii minulle?

Huomioitavaa on se, että aurinkopaneeleissa ei ole kyse määrästä vaan tehosta. Vuosituotto kannattaa mitoittaa niin, että tiputat energiankulutusta noin 20 – 25 %. ESIM. Kulutuksesi on 10.000 kwh/vuosi. Tällöin XS-paketilla pääset 20 % vuosisäästöihin. Miksi 20 – 25 %? Koska paras hyötysuhde aurinkopaneeleista on silloin kun aurinkoenergian tuotanto menee suoraan omaan käyttöön. Ylituotto palautuu takaisin sähköverkkoon, jolloin saat korvaukseksi siitä markkinahintaa. Omassa käytössäsi säästät sähkönmyynnissä ja sähkönsiirrossa. Mitä omavaraisempi olet, sitä enemmän säästät.

Mihin myyn ylijäämäsähkön?

Ostamme ylijäämäsähköä hintaan 5,5 c/kwh sis. ALV. Tosin voit itse pyytää useammasta eri paikasta tarjouksen.

Esimerkkipaketit

Alla on esimerkkipaketteja mitkä voit itsellesi räätälöidä oman vuosikulutuksen mukaan. Paras ja optimaalisin aurinkojärjestelmä on se, mikä pudottaa vuosikulutusta noin 20 – 30 %. Niin kuin aiemmin todettu: aurinkosähköenergia kannattaa hyödyntää itse. HUOM. Olemme maahantuoja ja pääsääntöisesti haluamme myydä aurinkopaneeleita ja inverttereitä vain jälleenmyyntiin. Mutta mikäli pystymme voimme tehdä myös tarjouksia yksityisille ja yrityksille ilman asennusta.

Aurinkopaneelien hinnasto

 

XS-paketti tuottaa vuodessa 2000 kwh. Sopii niin yrityksiin, omakotitaloihin kuin mökille missä vuosikulutus on alle 12.000 kwh/vuosi.

S-paketti tuottaa vuodessa 4000 kwh. Sopii niin yrityksiin, omakotitaloihin kuin mökille missä vuosikulutus on 13.000 kwh – 22.000 kwh.

M-paketti tuottaa vuodessa 6000 kwh. Sopii yrityksiin ja omakotitaloihin missä vuosikulutus on 22.000 kwh – 35.000 kwh.

L-paketti tuottaa vuodessa 12000 kwh. Sopii yrityksiin ja isoihin omakotitaloihin missä vuosikulutus on 39.000 kwh – 65.000 kwh.

aurinkojärjestelmä 18 kwp

XL-paketti tuottaa vuodessa 18000 kwh. Sopii yrityksiin ja isoihin omakotitaloihin missä vuosikulutus on 58.000 kwh – 95.000 kwh.

Pyydä tarjous


  Takuut

  • Aurinkopaneelit 15 vuotta
  • Tuotantotakuu 25 vuotta, jossa taataan että järjestelmä tuottaa vähintään 85 % teholla
  • Invertterin takuu 10 vuotta
  • Asennusmateriaalit 15 vuotta
  • Asennus 2 vuotta

  Lisätietoa voit löytää kohdasta yleisimmät kysymykset.

  Jaa tai tulosta